Historisk tidslinie

Se Betech Seals' historiske udvikling 1922-2012

Tidslinie_thumb_160px

Vælg en branche

Vælg den industri eller branche som har din særlige interesse eller bedst matcher din virksomhed:

Food -
Medico -
Automation
  Oil/Gas -
Refinery -
Pump/Valve
     

Marine -
Power Plant -
HVAC
 
Cement -
Minerals -
Machinery
     

Wind Power -
New Energy
 
Furniture -
Applied Art
     

Other
Industries
   

90 år med pakninger og tætninger

Selv med 90 år på bagen er der stadig fuld fart over feltet hos en dansk leverandør af pakninger og tætninger. Især i løbet af de seneste ti år er der sket store ændringer. Virksomheden er blevet trimmet med øje for, hvad der skaber værdi for kunden. Også LEAN princippet har gået sin sejrsgang i virksomheden.

Temaer i artiklen:

Siden 2000 har Betech Seals gennemlevet en større forandringsproces og virksomheden har ændret sig radikalt med indførelsen LEAN ...

Seneste større tiltag er etableringen af en salgsafdeling i Norge, der åbnede i januar ...

Polymeric Solutions er en forretningsenhed i Addtech gruppen med produkter og løsninger baseret på gummi og andre polymerer ...

Se virksomhedens historiske udvikling 1922-2012 ...


Betech Seals A/S er leverandør af pakninger, tætninger, O-ringe, gummiformdele, bælge og andre tekniske komponenter til både OEM industrien og det servicemarked, der beskæftiger sig med reparation og vedligeholdelse af maskiner, energi- og procesanlæg samt andre tekniske installationer.

Rådgivning om og salg af pakninger, tætninger og tekniske produkter har således været kendemærket i hovedparten af firmaets nu 90 år lange historie.

Stor forandringsproces

Siden 2000 har Betech Seals gennemlevet en større forandringsproces, som blandt andet har udmøntet sig i en udpræget kunde- og markedsorienteret forretningsstrategi med service og værdiskabelse som det centrale omdrejningspunkt.

Det betyder, at Betech Seals fint fungerer som en kombineret handels- og produktionsvirksomhed med fokus på at tilvejebringe de mest optimale produktløsninger for den enkelte kunde.

I samme forbindelse er virksomhedens bestræbelser sammenfattet i den værdisætning, som medarbejderne sætter forrest i samarbejdet med kunderne: ”Improving your products”.

Gennem tiderne har virksomhedens paknings- og tætningsmaterialer dannet teknisk standard, og de velkendte FJ materialebetegnelser kendes af de fleste i markedet og benyttes som reference.

I den professionelle liga med LEAN

Bare i løbet af de sidste fem år har virksomheden ændret sig radikalt med indførelsen LEAN. Det har skabt større produktivitet, mere tilfredse medarbejdere og en virksomhed, som er klar til at satse på nye og større markeder.

Gennem de seneste 5-6 år har der været arbejdet målrettet med omfattende forandringer på virksomhedens fabrik i Bramming. Midlet har været LEAN-filosofien fra Toyota, som går ud på at trimme virksomheden med øje for, hvad der skaber værdi for kunden.

Filosofien har gået sin sejrsgang verden over på alt fra fabrikker til kommunekontorer. Også hos Betech Seals har LEAN gået sin sejrsgang. Produktionen per medarbejder er forøget i takt med medarbejdertilfredsheden, og virksomheden giver hvert år en solid fortjeneste.

Efter indførelsen af LEAN er fejlraten i egenproduktion reduceret betragteligt – og målet er nul fejl! Og leveringssikkerheden fra Betech Seals er over 97 procent - et højt og stabilt kvalitetsniveau, som kunderne har glæde af hver dag.

Med nordisk netværk i ryggen

Betech Seals havde sin start tilbage i 1922 som lille, familieejet virksomhed. I dag indgår Betech Seals i den skandinavisk baserede virksomhedsgruppe Addtech.

Addtech omfatter omkring 1.600 medarbejdere i mere end 100 nichevirksomheder, der opererer under egne mærker og med specialer inden for tekniske produkter og komponenter, tekniske delsystemer og løsninger til industri og servicevirksomheder.

Med inspiration fra de effektive produktionsmetoder i LEAN og professionel ledelsessparring fra en fagligt engageret koncern samt det store netværk af søsterselskaber er Betech Seals i en konstant, forretningsorienteret udvikling. Altid med fokus på levering af optimale løsninger og merværdi til kunderne.

Nyåbnet afdeling i Norge

Seneste større tiltag er etableringen af en salgsafdeling i Norge, der åbnede i januar.

Dette understreger den øgede internationale orientering, som Betech Seals har indrettet sig på i takt med at mange kunder er globale og de seneste 6-10 år har flyttet deres aktiviteter ud til de regionale vækstmarkeder.

Den nye salgsafdeling, der ligger i Sola lige udenfor Stavanger, skal repræsentere både Betech Seals og søsterselskabet Codan Tech.

Under navnet Polymeric Solutions udgør de en fælles business unit i den nordisk funderede teknikkoncern Addtech AB. Med en lokal beliggenhed i det mest toneangivende industricenter og en mangeårig erfaring som tætningsspecialist til internationale industrier har salgsdirektør Søren Helmer Nielsen store og langsigtede forventninger til etableringen i Norge.

-Vi kan som ingen andre tilbyde et komplet program af løsninger i polymere materialer og yde en kvalificeret rådgivning. Uanset anvendelsesområde, formgivning og funktion, siger Søren Helmer Nielsen.

-For det norske markeds vedkommende, er det vores vurdering, at der vil være særlig interesse for vores kompetencer inden for pakninger, bælge og støbte formdele, fortæller han videre og fortsætter:

-Med lokalt personale, eksisterende samarbejde med norske kunder og en relativ let adgang fra vores lagre og produktion i Danmark, forventer vi at opnå en betydelig position i løbet af de kommende år.

Orienteringen mod det internationale marked har i øvrigt taget fart siden 2008, hvor salg i Kina er foregået gennem det kinesiske søsterselskab Codan Tech Qingdao.

Polymer-specialister

Polymeric Solutions er en forretningsenhed i Addtech gruppen med produkter og løsninger baseret på gummi og andre polymerer.

Virksomhederne i Polymeric Solutions er: Betech Seals A/S (Danmark), Codan Tech A/S (Danmark), Codan Tech Qingdao Ltd. (Kina) og salgskontoret ved Stavanger (Norge).

Betech Seals er totalleverandør inden for pakninger, tætninger, formdele, bælge, vibrationsdæmpere, glas/keramiske produkter samt pladebearbejdning.

Codan Tech er industriens højt specialiserede partner i fremstilling af formdele i alle typer gummi og ekstruderede profiler af gummi og TPE.

Med egne produktionssteder i Danmark og Kina - samt netværksproduktion og samarbejde med flere end 200 producenter over hele verden - er virksomheden formentlig den mest alsidige leverandør af polymerløsninger.

Virksomheden rådgiver og leverer løsninger til et bredt spektrum af industrier og sektorer i Skandinavien, Europa og Asien.

Hvordan kan Betech Seals' polymere løsninger forbedre produkter og applikationer i din virksomhed? Kontakt salgsafdelingen eller en produktspecialist.

             Del denne side med andre: