Food | Medico | Automation

Ikke mange industrier mødes med samme krav til produkt- og miljøsikkerhed som drikke- og fødevareindustrien. Betech løfter opgaven med dokumentation og godkendelser af gummi-komponenter til brug i fødevareanlæg.

Der er utallige applikationer, hvor hensynet til kontakt mellem færdigvare og komponenter i produktionsanlægget spiller en vigtig rolle: Ventiler, armaturer, dyser og pumper i tapperier, flow- og separationsanlæg − bare for at nævne de mest åbenlyse.

Krav om sikkerhed i medicinal-, veterinær- og konsumvarer rækker naturligt nok bagud til de komponenter og materialer, der i produktions-processen kan opnå kontakt med varerne.

Til interne transport- og rullebanesystemer samt automatikanlæg leverer Betech ligeledes formdele, O-ringe og gummikomponenter. Står disse anlæg i direkte forbindelse med medicinal- og fødevareudstyr, så kan tilsvarende dokumentation og godkendelse være relevant.

Når det gælder muligheden for gummikomponenters kontakt med fødevarer, har Betech godkendelser i henhold til den amerikanske FDA standard og 1935/2004 regulativet i EU.

Vores kunder er fødevareproducenter, bryggerier, mosterier, læskedrikproducenter, mejerier, mælkeproducenter og medicinal-virksomheder − og i særdeleshed producenter af automation og procesanlæg til disse virksomheder.

Særligt interessant for fødevareindustrien er mulighederne for automatisk detektion i tilfældet at gummikomponenter fra produktionsanlægget får utilsigtet adgang til produktionskar eller -rørsystemer. Her anvendes særlige gummi-compounds tilsat detektérbare metaller eller magnetisk materiale.

Typiske produktløsninger til automation og fødevareindustrien er O-ringe, gummitætninger, membraner, formdele og specialpakninger.

             Del denne side med andre: