Tilmeld nyhedsbrev

Er du ikke allerede tilmeldt email nyhedsbrev fra Betech, så kan du gøre det her:

Tilmeld nyhedsbrev

 

 

 

Se også øvrige nyheder.

Produktspecialist

Tom Philipsen
Product Manager

Tel. (+45) 4485 8100
Skriv til os ... 

 

Garlock® tætninger til fødevare- og pharmaindustri

Tætninger, som imødekomer og overgår dine strengeste sikkerhedskrav

Dynamiske tætninger til fødevareindustrien

Garlock PS-SEALMed en exceptionel slidstyrke modstår Garlock produkterne ekstreme temperaturer, aggressive materialer og intensive steriliseringsmetoder.

I Garlocks fødevaregodkendte produkter benyttes sikre materialer af højeste kvalitet der er designet til at minimere proceslækager, beskytte dine produkter under fremstilling samt reducere vedligeholdelsesomkostninger og spildtid ved driftsstop.

Den slidstærke PS-SEAL® benytter en læbe af midificeret PTFE som gør tætningen yderst fleksibel med en meget lav friktionskoefficient. Tætningen behøver ingen stålfjederbelastning, den kan benyttes ved "tørløb" og er særlig velegnet som en driftssikker tætning af roterende aksler med høje, perifere hastigheder, store temperaturudsvinger og agressive medier. 

Opfylder internationale krav og standarder:

 • EN 1935/2004 (materialer med fødevarekontakt)
   
 • USP Class VI
   
 • FDA
   
 • KTW (drikkevand)

Social IconLæs eller download Garlock Food & Beverage brochuren (EN)

 

Garlock GYLON

 

 

 

 

 

 

 

 

Statiske tætninger til farmaceutisk industri

Procesingeniører og fagfolk, der arbejder med kvalitet, drift og vedligeholdelse har stor tillid til Garlocks tradition for at udvikle tætningsløsninger til en bred vifte af applikationer indenfor den farmaceutiske og biotekniske industri som for eksempel hygiejnisk rørføring, reaktionsbeholdere, blendere, ultra-rent vandsystemer, ventiler og pumper.

De pålidelige, state-of-the-art tætninger, pakninger, membraner og ventiler opfylder alle operationelle behov, herunder en fremragende kemisk resistens og bemærkelsesværdige lange levetider.

Garlock GYLON serien giver en glat, kantfri indvendig overflade. Samlingerne er formstabile over et bredt område af procestemperaturer, og GYLON pakningerne kryber ikke og mister ikke deres høje tætningsevne.

Med styrke til at modstå stresspåvirkninger og samtidig sikre den nødvendige recovering er GYLON serien den ideelle løsning til rørkoblinger i henhold til DIN 11851 og SMS 1149. Alle de ulemper, der er forbundet med standard elastomer-tætninger vedrørende temperatur, kemisk resistens og genbrugelighed elimineres med det modificerede PTFE materiale.

Med Garlock løses den kritiske opgave med at tætne produktionsudstyret, så det opfylder de strengeste internationale regler og standarder:

 • FDA 21 CFR 177.1550 (fluorocarbon plast)
   
 • FDA 21 CFR 177.2600 (elastomerer)
   
 • (EU) 1935/2004 (materialer med fødevarekontakt)
 • 3-A sanitary standards 18-03 & 20-27
   
 • USP Class VI + Chapter 87 & 88
   
 • NSF/ANSI standards 51 and 61 (materialer til fødevareudstyr og drikkevandssystemer)

Social Icon

Læs eller download Garlock Pharma brochuren (EN)

 

             Del denne side med andre: