90 år med tætninger

2012 var jubilæumsår hos Betech Seals. Siden sin start i 1922 er virksomheden vokset og udviklet sig til at være førende på sit felt — og det er blandt andet sket ved at ændre forretningsidé og målrettet følge en markedsstrategi med fokus på service og teknisk rådgivning.

Se virksomhedens udvikling siden 1922.

Kontakt salgsafdelingen eller en produktspecialist.

BS 90 års jubilæum

Betech Seals (1922-2015)

Betech Seals blev grundlagt som handelsvirksomhed tilbage i starten af 1920'erne, oprindeligt under firmanavnet Ferdinand Johansen. Siden slutningen af 1990'erne var virksomheden kendt under navnet Betech Seals helt frem til april 2015, hvor firmaet blev sammenlagt med søsterselskabet Codan Tech.

 

Fra værktøjsforhandler ...

Firmaet  Ferd. Johansen blev grundlagt i 1922 som et værktøjsfirma af Ferdinand Johansen.

Efter 2. verdenskrig udvidedes forretningsområdet til også at omfatte salg af tekniske produkter, og med tiden overgik Ferd. Johansen mere og mere til dette speciale.

I 1981 blev det sidste værktøjsprogram solgt ud, og firmaet koncentrerede sig udelukkende om tekniske artikler og pakninger til industri- og reparatørmarkedet.

Tredje generation af Johansen solgte pr. 1. april 1991 hele aktiekapitalen i virksomheden til Betech A/S, der var et 100% ejet datterselskab af Bergman & Beving AB i Sverige. Betech A/S udgjorde på daværende tidspunkt et mindre konglomerat af virksomheder på forskellige teknisk orienterede markeder.

 

... til produktions- og vidensvirksomhed

Ferd. Johansen blev i 1992 sammenlagt med Scanlex i Bramming. Scanlex var en væsentlig yngre produktionsvirksomhed specialiseret i udstansning af fladpakninger og skæring i pladematerialer og rullevarer. Scanlex var blevet købt af Betech kort forinden − i 1989 − som led i en strategisk udbygning af positionen indenfor tekniske artikler og pakningsmaterialer.

Navnet på den sammenlagte virksomhed blev Ferd. Johansen. I 1997 ændredes navnet til Betech Seals A/S, og i 1998 skiftede vores moderselskab navn fra Betech A/S til Addtech A/S.

Koncernstrukturen ændrede sig, det lille konglomerat blev opløst og Betech Seals A/S overgik 100 % til Addtech AB, Sverige − en betydelig niche-teknik-koncern, der ligeledes er udsprunget af Bergman & Beving's aktiviteter.

1. april 2015 blev Betech Seals lagt sammen med det danske søsterselskab Codan Tech - en internationalt anerkendt producent af støbte gummiformdele - og den forenede organisation fortsætter som ét selskab under navnet Betech A/S.

             Del denne side med andre: