Niche-teknologier

> Addtech koncernen

   > Industrial Solutions

      > Polymeric Solutions

         > Betech Seals A/S

         > Codan Tech A/S

         > Codan Tech Qingdao Ltd

Addtech koncernen

Betech A/S er en danskbaseret virksomhed ejet af den svenske, børsnoterede industrikoncern Addtech AB. Betech er et datterselskab i Polymeric Solutions gruppen.
En niche-teknologi-gruppe

Addtech er en teknologi-handelsgruppe, der udvikler og sælger high-tech komponenter og systemer til industrielle virksomheder og serviceindustrien i Nordeuropa. Koncernen opnår et årligt salg på omkring 4,8 milliarder svenske kroner til kunder i mere end 30 lande og har cirka 1.600 medarbejdere.

Addtech består af omkring 100 selskaber, der alle stræber efter at blive markedsledere i deres nicher. Selskaberne er holdt sammen af en virksomhedskultur, hvor godt købmandsskab og teknisk kompetence er centrale begreber, og hvor fleksibiliteten i en lille virksomhed er kombineret med det brede netværk og solid finansielle ressourcer i koncernen.

Salg og handel med standardprodukter danner grundlag for forretningen, men avancerede tekniske kompetencer, langsigtede kunderelationer og forståelse for kundernes virksomhed fører ofte til et mere dybtgående samarbejde og udvikling af specielle, kundetilpassede produkter og tjenesteydelser.

Addtech organisationen: De fire forretningsområder og tilhørende forretningsenheder


Addtech tilfører værdi

Addtech's formål er at eje og udvikle teknologi handelsvirksomheder, der kan generere en bæredygtig afkast på arbejdende kapital på over 45 procent.

Addtech skaber værdi for sine ejere ved at stille viden, netværk og sikkerhed til rådighed for sine datterselskaber og ved løbende at erhverve niche-teknologi-selskaber inden for udvalgte markedssegmenter, hvor Addtech's tekniske know-how og erfaring tilfører værdi.


Industrial Solutions

Addtech Industrial Solutions er koncernens forretningsområde med den højeste salgsandel fra produkter, der udvikles og fremstilles in house - ofte markedsført under egne varemærker.

Forretningsområdet omfatter flere virksomheder, der er langt fremme i værdiskabelser, som er både viden- og teknologi-intensive. Industrial Solutions handler således både med leverandørers komponenter og delsystemer og proprietære produkter og brands.


Polymeric Solutions gruppen

Foruden kæder, gear, power- og transmissionskomponenter, automatiseringskomponenter, måle- og testudstyr inkluderer forretningsområdets markedstilbud pakninger, tætninger, støbte komponenter og vibrationsdæmpere — et specialeområde, der er samlet i Polymeric Solutions gruppen, hvor Betech Seals indgår.

En stor del af produkterne og løsningerne markedsføres også internationalt.

             Del denne side med andre: