Netværksproduktion

For Betech drejer globalisering sig om at sikre adgang til indkøb og leverancer fra de bedste og mest konkurrencedygtige underleverandører - og følge med vores internationale kunder ud i de regioner, hvor de vælger at etablere produktion.

Med vores kinesiske søsterselskab Codan Tech Qingdao har vi både fabrik og salgsorganisation i det asiatiske marked.

Betech har altid haft en høj internationaliseringsgrad med underleverandører og producenter rundt i de fleste verdensdele.

Vi indgår i netværksproduktion på udvalgte produktområder, hvilket betyder, at vi med egenudviklede råvarer får fremstillet de færdige produkter hos de mest konkurrencedygtige og kvalitetsbevidste underleverandører.

Med vores kinesiske søsterselskab Codan Tech Qindao har vi direkte adgang til både fabrik og salgsorganisation i det asiatiske marked.

Produktpaletten udvides betragteligt, og kunderne sikres en aktuel afsøgning af kvalificerede producenter og underleverandører.

Kombineret med vores store knowhow – om vidt forskellige applikationer – gør det os i stand til at rådgive om og levere netop det produkt, som løser din opgave optimalt.

Foruden at udvide produktpaletten betragteligt og muliggøre en enklere sourcing for kunderne, sikrer Betech Seals også med sit netværk, at der opnås en effektiv og bred afsøgning af et kompleks og geografisk set meget spredt marked.

Vi arbejder kun med leverandører, vi kan stå inde for. Afhængigt af opgavens krav til specifikationer og logistik vælger vi en leverandør, der er prøvet, så du ikke selv skal bruge tid på langstrakte testforløb med nye leverandører.

             Del denne side med andre: