Vores mission og dine fordele

Betech er en danskbaseret virksomhed, der fremstiller og sælger produkter baseret på polymerer - specialiseret i pakninger, tætninger, profiler, formdele, bælge og vibrationsdæmpere.

Vores mission er som kvalificeret komponentleverandør at bidrage til solide og gerne innovative produkt- og driftsløsninger hos vores kunder: 

Den tekniske kvalitet af dit produkt, dine design-muligheder og værdiskabelsen for dine kunders for-retning afhænger af alle komponenter og deres indbyrdes samspil.

Som en fleksibel og alsidig totalleverandør af polymer-løsninger, bidrager vi til alle tre aspekter
i optimeringen af din kerneforretning.

Improving your products er virksomhedens værdisætning og udtrykker essensen af vores mission - i al sin enkelthed!

Vi rådgiver og leverer løsninger til applikationer i et bredt spekter af industrier. Her på hjemmesiden kan du læse mere om både industrierne og vores produktløsninger.
 

Kundeorienteret rådgivning

Vores ledende position på markedet er opnået via en stærk kundeorienteret strategi, som præger alle dele af organisationen. Virksomhedens intensive produktudvikling, herunder fremstilling af egne specialudviklede råvarer, er et udtryk for dette målrettede kundefokus.

Hos Betech råder vi over nogle af branchens dygtigste og mest erfarne fagspecialister, som yder en kreativ og løsningsorienteret rådgivning.
 

Optimale kvalitetsløsninger

Dialogen begynder allerede i konstruktionsfasen og foregår i tæt samarbejde med vores kunders udviklingsafdelinger. Udbyttet er holdbare kvalitetsløsninger, som i sidste ende resulterer i mærkbare besparelser og bedre produkter.
 

Enkelt indkøb og bedre helhedsøkonomi

I kraft af det omfattende produktprogram, kan vi imødekomme næsten ethvert behov. Vi tilbyder gennemtænkte helhedsløsninger og fremstår således som markedets eneste totalleverandør. Det sætter vores kunder i stand til at reducere antallet af leverandører, hvilket gør indkøbet enkelt og overskueligt og rummer derudover en række totaløkonomiske fordele.
 

Fleksibel produktion, effektiv logistik - og høj leveringssikkerhed

Hos Betech satser vi også hårdt på logistikfunktionen.  Effektiv produktionsplanlægning, stram leverandørstyring og et højt serviceniveau sikrer, at du ikke alene får den rigtige vare til den aftalte tid, men også til den rigtige pris.

             Del denne side med andre: