Salgsafdelingen

Kundeservice

Tel. (+45) 4485 8100
Skriv til os ... 

 

Stål- og metalemner

Metalpladebearbejdning kan have et vis slægtskab med produktion af pakninger og levering af komplette tætningssystemer, som er Betechs kernekompetence. Derfor har Betech en mangeårig erfaring med metalbearbejdning − tidligere endog en egen produktionsafdeling.

Vi stanser stadig i tynde pladeemner, men øvrige metalprodukter leveres i tæt samarbejde med udvalgte underleverandører. Ved at handle sine metalemner hos Betech opnår kunden en kvalificeret produktion uden kapacitetsbegrænsninger, en indgangskontrol af de færdige emner, der er afstemt kundens behov, samt en høj forsyningssikkerhed.

Metalbearbejdningen udgøres typisk af laserskæring, abrasiv vandskæring, stans, nipple, bukning og svejsning.

Betech leverer stål- og metalemner til kunder, der ønsker at begrænse antallet af underleverandører, forenkle forsyningskæden og helt eller delvist at outsource håndteringen af denne type komponenter.

Betech har et miljøgodkendt anlæg til rustbeskyttende oliebehandling af overflader på emner af jern og sort stål. Vi tilbyder også ”kit packages” – pakning, mærkning og levering af komponentsæt, som gør distribution og montagearbejdet enklere.


Kontakt os

Kontakt vores salgsafdeling eller produktspecialister for yderligere information.


Produktbrochurer fra Betech Seals

Læs, download eller rekvirér produktkataloger og cases fra katalogbiblioteket.

             Del denne side med andre: