Mobile Logo

Få inspiration til mere - og opnå bedre løsninger

Jo flere af dine applikationer vi samarbejder om, jo bedre løsninger opnår du. Både teknisk og totaløkonomisk. Du får færre driftsstop. Mindre vedligehold. Mere power. Større konkurrencekraft!

Du kender bedst din virksomheds behov, men kender du mon alle de mange produkttyper og materialegodkendelser fra Betech? Næppe, men her kan du få syn for sagen.

Betech er leverandør til et utal af industrivirksomheder i de fleste branche. Alle er blændende dygtige - måske endda førende - på hver deres felt. Og ofte vidt forskellige. Men næsten alle har én ting til fælles: De tekniske anlæg, maskiner og produkter kan blive endnu bedre. Med optimale valg af pakninger, tætninger, gummidele og andre funktionelle komponenter. Og dét ved vi noget om hos Betech.

Kend dine muligheder. Begynd med et godt overblik.


Overblik fra guides og kataloger

Nogle publikationer er praktiske at have på tavlen, sammen med projektet eller i skrivebordsskuffen. Andre kan med fordel hentes, når der er brug for dem.

 

 
 

Sortimentsoversigt - MAKE THINGS WORK. BETTER.

Sortimentsoversigt - MAKE THINGS WORK. BETTER.

Når vi samarbejder om flere af dine applikationer, opnår du bedre løsninger - både teknisk og totaløkonomisk. Få overblik over branchens bredeste sortiment samt materialegodkendelser til tre kontinenter. Gem pdf eller print i A4 format.

Sealing Solutions for Rotating Equipment

Sealing Solutions for Rotating Equipment

Komplet sortiment af mekaniske akseltætninger (røreværks- og patrontætninger, pusher-, split- og bellow seals) samt flettede pakninger i highend-kvalitet til både producenter (OEM) og servicevirksomheder (MRO) - med tilhørende, erfaren teknisk support. (engelsk brochure)

Guide - Valg af gummimaterialer

Guide - Valg af gummimaterialer

Til opslagstavlen: Generiske egenskaber og anvendelsestemperaturer for de mest udbredte typer gummi til pakninger, tætninger og støbte formdele.

Guide - Pakninger til offshore og procesindustri

Guide - Pakninger til offshore og procesindustri

Til opslagstavlen: Er det vanskeligt at vælge den rette type pakning? Få styr på de mest oplagte og sikre typer pakninger og tætninger til offshore og procesanlæg - afhængig af applikation og karakteristiske driftsforhold.

 

Se flere guides og kataloger > > >
 

 

 
 

ALLE publikationer


Inspirerende produkteksempler

Med eksemplerne her på hjemmesiden finder du hurtigt de typer produkter og løsninger, der er relevante for din opgave:


Cases fra forskellige kunder og applikationer

Et samarbejde med Betech skal altid give et værdifuldt udbytte! Dét er målet, vi sigter efter - og det viser sig oftest i form af en eller flere forbedringer til dit produkt og dermed din forretning:

FORLÆNGELSE AF SERVICEINTERVALLET
 
HØJNELSE AF DEN FUNKTIONELLE KVALITET
 
FORENKLING AF DESIGN ELLER KONSTRUKTION
 
INNOVATIVE BIDRAG TIL PRODUKTUDVIKLING

Se cases

Stærke brands og single-sourcing

Betech har en alsidig produktion på egne fabrikker i Danmark og i Kina, vi markedsfører et antal egne, unikke varemærker men repræsenterer også specialiserede og anerkendte, internationale producenter. Dét gør os i stand til at udbyde branchens bredeste soritment og er din garanti for optimale, pålidelige og holdbare løsninger.

Rådgivning fra dygtige produktfolk, alsidige produktionsfaciliteter og repræsentation af førende industri-brands giver dig en unik adgang til single-sourcing og de bedste forretningsmuligheder!

Bent Walmar Steensen
Key Account Manager

Vores stærke brands


Vil du også holdes orienteret?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information og inspiration via e-mail

Omtrent én gang om måneden modtager du produktnyheder, nyttig information m.m. via elektronisk post. Dine data bruges kun af Betech, og du kan altid og frit afmelde dig.

 

 
 

Tilmeld nyhedsbrev


Betech fylder 100 år - samt 15 år i Kina og 10 år i Norge

I løbet af jubilæumsåret 2022 publicerer vi en serie af små artikler baseret på research og interview. Med i alt 15 nedslag i historien kortlægges virksomhedens farverige udvikling fra 1922 og frem til i det Betech, vi kender i dag.

Følg fortællingen her - der skal nok gemme sig en overraskelse eller to for både medarbejdere, kunder og leverandører i den hundredårige historie.

Følg historien her

Spørgsmål? Ønsker du et tilbud?

Send dit spørgsmål eller din forespørgsel via formularen her og vedhæft eventuelle dokumenter, specifikationer eller andet relevant materiale.

Eller blot ring til os på telefon 44858100.

Kontakt salgsafdelingen

Vi vender tilbage pr. telefon eller email