Mobile Logo

Din EFFBE partner i Denmark

EFFBE står for pålidelighed, præcision og de mest avancerede teknikker, når det gælder vibrationsdæmpende underlag, maskinfødder, elastomerfjedre og bæringer til maskiner og fabrikationsanlæg af alle slags og størrelser.

EFFBE-komponenter som maskin-understøtning, elastomerfjedre og pneumatiske dæmpere (membran-trykcylindre) øger levetiden for maskiner, motorer og produktionsudstyr.

EFFBE-produkter er vedligeholdelsesfri. Det betyder lavere omkostninger til drift og vedligeholde. Personalet vil også takke dig for at bruge produkter fra EFFBE, fordi de vibrationsdæmpende egenskaber giver et postitivt bidrag til produktionsmedarbejderes trivsel og sundhed.

Som distributør og løsningspartner for EFFBE kan Betech hurtigt imødekomme loklae behov for gode løsninger til kontrol af rystelser, stød og vibration.


EFFBE produkter og indhold her på sitet ... 

Se vores lokationer ... 

 


 

Urelast-fjedre

Urelast-fjedre fra EFFBE er kendetegnet ved en høj elasticitet og god oliebestandighed. De er brudsikre og har meget lang levetid. Anvendes oftest i vindmøller og inden for maskin- og værktøjsindustrien.

Betech er distributør af EFFBE produkter.

EFFBE produkter og indhold her på sitet ...

 

Maskin-understøtning

Maskinfod type LM er ideel ved opstilling af tunge maskiner. Syv størrelser af maskinfødderne dækker de fleste behove for installation af fx standardpresser, excentriske presser, stansemaskiner, drejebænke, fræsemaskiner og overfladeslibemaskiner.

Betech er distributør af EFFBE produkter.

EFFBE produkter og indhold her på sitet ...

 

Pneumatiske dæmpere

Pneumatiske dæmpere til aktiv eller passiv isolering af lavfrekvente svingninger fra måleudstyr, prese- og stansemaskiner, kompressorer, ventilatorer osv. Kan anvendes med trykfrit kammer.

Betech er distributør af EFFBE produkter.

EFFBE produkter og indhold her på sitet ...

Teknisk afklaring?


Har du anvendelsestekniske spørgsmål eller brug for afklaring inden for materialevalg, dimensionering og design?

Vores produkteksperter hjælper med rådgivning og vejledning.

Skriv kort om problemstillingen og hvilken produkttype du har overvejelser om.

 

Kontakt en produktekspert

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt - pr. telefon eller emailMå vi holde dig informeret?

 Gå ikke glip af nyheder og info fra Betech ... Vi sender ca. 1 gang om måneden.

Med din tilmelding accepterer du at modtage produktnyheder, information m.m. via elektronisk post og tillader registrering af din kampagnerespons. Du kan altid og frit afmelde dig. Dine data bruges kun af Betech. Mere info

 

 
 

Tilmeld nyhedsbrev