Mobile Logo

Flexitallic partner i Danmark

Betech har gennem årtier været løsningspartner for Flexitallic. Med det alsidige program løser vores produkteksperter udfordrende opgaver for kunder inden for petrokemisk industri, kraft/varme, røggasrensning og scrubbere, damp- og procesanlæg - både landbaserede og offshore.

Som Allied Distributor imødekommer Betech effektivt individuelle behov for de anerkendte high-performance industripakninger fra Flextiallic - og yder kunderne en stærk kombination af højeste produktkvalitet, kvalificeret rådgivning og god service.

Flexitallic produkter her på sitet ...

Se vores forretningssteder ...

 


 

Thermiculite®

Et gennembrud i både varme- og kemikalieresistens. Thermiculite pakningsmaterialer tåler høje temperaturer (op til 1000 °C og opfylder API 607 brandtest) og er fri for oxidation. Benyttes ved ætsende medier, i saltvandsmiljøer og andre kritiske servicer.

Betech er Allied Distributor.

Thermiculite produkter og indhold her på sitet ...

 

Sigma®

Til processer, der spænder fra kryogene temperaturer under -90 °C op til 260 °C. Velegnet til tætning mod stort set alle kemiske medier over hele hele pH-skalaen. FDA-compliance og materialets rene natur gør det ideelt til fx fødevarer, lægemidler og elektronik, hvor produktforurening skal undgås.

Betech er Allied Distributor.

Sigma produkter og indhold her på sitet ...

 

Flange Rescue Gasket™

Når korrosion eller beskadigelse opstår på flangeflader, nedetid og reparationer have stor negativ impact på driftsomkostningerne. Flange Rescue Gasket (FRG) anvendes til afhjælpende reparationer på tæret udstyr og som en forebyggende, levetidsforlængende løsning på nyt udstyr. Nem at installere.

Betech er Allied Distributor.

FRG produkter og indhold her på sitet ...

 

Spiral Wound Gasket

Flexitallics spiralvundne pakninger (SWG) er den præcisionsudviklede løsning til flangesamlinger, varmevekslere, kedelluger, mandehuller og andre højtemperatur-applikationer med højt tryk. SWG-pakningen modstår stort set alle kendte ætsende og toksiske medier og elementer.

Betech er Allied Distributor.

SWG produkter og indhold her på sitet ...


 

Corriculite®

Et filler-materiale til spiralvundne pakninger, der yder optimal tætning og korrosionsbestandighed i havvand og kulbrinte-holdige applikationer (hydrocarbonat). Corriculite er en innovativ og omkostningseffektiv løsning til proaktiv forebyggelse og kontrol af flangekorrosion.

Betech er Allied Distributor.

Flangepakninger af højeste kvalitet

"Making the world safer and cleaner through engineered sealing solutions" er Flexitallic-gruppens mision. Ved at levere de bedste tætningsløsninger, der gør det muligt for slutbrugerne – hurtigt, sikkert og effektivt - at drive deres anlæg, udføre nye konstruktioner og reetablere normal drift efter vedligeholdsarbejder forfølger Flexitallic og deres partnere til stadighed missionen.

Flexitallic har gennem årtier bygget på en arv af innovation, der begyndte med udviklingen af den spiralvundne pakning i 1912 og siden er fortsat med nye produkter og materialer som Thermiculite®, Sigma® og Flange Rescue Gasket (FRG).

Som Allied Distributor er Betech din lokale Flexitallic løsningspartner.

Besøg Flexitallic

Teknisk afklaring?


Har du anvendelsestekniske spørgsmål eller brug for afklaring inden for materialevalg, dimensionering og design?

Vores produkteksperter hjælper med rådgivning og vejledning.

Skriv kort om problemstillingen og hvilken produkttype du har overvejelser om.

 

Kontakt en produktekspert

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt - pr. telefon eller emailMå vi holde dig informeret?

 Gå ikke glip af nyheder og info fra Betech ... Vi sender ca. 1 gang om måneden.

Med din tilmelding accepterer du at modtage produktnyheder, information m.m. via elektronisk post og tillader registrering af din kampagnerespons. Du kan altid og frit afmelde dig. Dine data bruges kun af Betech. Mere info

 

 
 

Tilmeld nyhedsbrev