Mobile Logo

Din HALLITE partner i Danmark og Norge

I mere end 110 år har Hallite Seals været en førende pioner inden for innovative tætningsteknologier og producerer tætningsløsninger til hydrauliske cylindre, hydrauliske systemer og fluidteknik-industrien.

Med premium tætninger, skraberinge og føringsbånd af dokumenteret kvalitet og distribution over hele verden giver Hallite-produkter dig sikkerhed for at dine hydrauliske cylindre arbejder effektivt og og med længst mulige serviceintervaller.

Som distributør for Hallite, kan Betech hurtigt imødekomme efterspørgsler for højtydende tætningsløsninger til hydrauliske og pneumatikske applikationer.


HALLITE produkter og indhold her på sitet ... 

Se vores lokationer ... 

 


 

Føringsbånd

Føringsbåndets funktion er at støtte stempel og stempelstang i hydrauliske cylindre, samt at modstå opståede sidebelastninger.

Samtidig forhindrer det enhver metal-til-metal kontakt, som vil beskadige overfladen og eventuelt foresage lækage og ødelæggelse af tætningen.

Betech er autoriseret distributør af Hallite produkter.

HALLITE produkter og indhold her på sitet...

 

Stempeltætninger

Stempeltætninger og stempelringe anvendes i hydrauliske cylindre til væskeforsejling og er konstrueret til at sikre at væske under tryk ikke lækker hen over cylindertoppen, da systemettrykket presser stemplet ned over cylinderboringen. Fås som enkeltvirkende eller dobbeltvirkende tætningssystemer.

Betech er autoriseret distributør af Hallite produkter.

HALLITE produkter og indhold her på sitet ...

 

Skraberinge

Skraberinge er installeret i tætningskonfigurationer af hydrauliske cylindre for at forhindre fremmedlegemer såsom snavs, støv og fugt i at trænge ind til cylinderen, da det trækker sig tilbage ind til systemet.

Betech er autoriseret distributør af Hallite produkter.

HALLITE produkter og indhold her på sitet ...

 

Stangtætninger

Stangtætningen er den mest afgørende tætning på enhver form for væskestrømsudstyr, da den forhindre udsivning af væske inde fra cylinderen til ydersiden.

Betech er autoriseret distributør af Hallite produkter.

HALLITE produkter og indhold her på sitet ...

Teknisk afklaring?


Har du anvendelsestekniske spørgsmål eller brug for afklaring inden for materialevalg, dimensionering og design?

Vores produkteksperter hjælper med rådgivning og vejledning.

Skriv kort om problemstillingen og hvilken produkttype du har overvejelser om.

 

Kontakt en produktekspert

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt - pr. telefon eller emailMå vi holde dig informeret?

 Gå ikke glip af nyheder og info fra Betech ... Vi sender ca. 1 gang om måneden.

Med din tilmelding accepterer du at modtage produktnyheder, information m.m. via elektronisk post og tillader registrering af din kampagnerespons. Du kan altid og frit afmelde dig. Dine data bruges kun af Betech. Mere info

 

 
 

Tilmeld nyhedsbrev