Mobile Logo

Din LubSeal-partner

LubSeal er en kompressionspakning - også kaldet flettet pakning eller paksnor - med overlegne produktegenskaber, der giver attraktive fordele til mange brancher og applikationer.

Tre nøgleelementer i LubSeal-designet karakteriserer den unikke kvalitetstætning: indbygget smøring, en fleksibel elastomerkerne og et ydre fiberlag. Desuden leveres LubSeal formpresset med en firkantet, rund, oval, rektangulær eller trapezformet profil alt afhængig af applikationen, den skal indgå i.

Betech er distributør af de anerkendte LubSeal-tætninger til aksler, valser og spindler i Danmark.


LubSeal produkter, kataloger og indhold ... 

Se vores lokationer ... 

 


LubSeal er skabt til de mest udfordrende flow

Flettede pakningsringe har aldrig været nemmere at montere – korrekt

Når gylle, slam, papirmasse og andre grove substanser flyttes og pumpes rundt i et produktionsanlæg, er det ikke usædvanligt, at der opstår trykstød på transportsneglen, en valse eller pumpens aksel.

De uheldige og gentagne trykstød fra processen deformerer de fleste paksnore og medfører problematiske lækager. Pakningen skal udskiftes, og anlægget må stoppes for at skille hele mekanikken ad. Det er både dyrt og tidskrævende.

At pakke en roterende aksel kræver både erfaring og omhyggelig tilpasning af paksnoren. Ellers holder applikationen ikke ordentlig tæt. Hertil er det vigtigt at vælge paksnor af et egnet og slidstærkt materiale, så der ikke alt for hurtigt igen skal foretages endnu en reparation.

De fleste montører vil derfor sætte pris på det udvalg af kvalitetsgarner, som LubSeal-tætningen tilbyder – og ikke mindst det forhold, at den formpressede tætningsring leveres på nøjagtige mål, direkte klar til montering.

Enkel montering og længere levetid

LubSeal sparer dig for kostbare driftsstop

LubSeal – der er et anerkendt program af slidstærke, flettede pakninger fra den norske producent Nordic Seal – udmærker sig i pumper, valser og transportsnegle inden for marineindustri, agro-udstyr, gylleanlæg, slam og papirmasse samt cementproduktion og indvinding af jord, sand og grus.

At LubSeal er en bedre tætning end de fleste til barske applikationer skyldes i væsentlighed tre forhold:

  • Fleksibel kerne: Trykdeformation undgås

LubSeal har en fleksibel elastomerkerne af silikone, EPDM- eller NBR-gummi. Kernens bløde og vedvarende recovering-egenskab betyder, at det er kernen, der optager trykstødene fra akslen, og de flettede garner ikke får en vedvarende deformation i samme grad som paksnore uden elastomerkerne.

  • Indbygget smøring: Længere levetid

Hulrummet i elastomerkernen udgør et smøremiddel-reservoir, som doserer en levetidsforlængede smøring med grafit eller PTFE ud i pakningens garner.

  • Levering på mål: Nem og korrekt montering

Rund, oval, kvadratisk eller trapezform? LubSeal leveres med den tætningsprofil, der er mest effektiv til applikationen– og med korrekte skråsnit og på netop det mål, der er brug for. Så bliver monteringen ikke nemmere, og resultatet er altid en optimal tætning af den roterende aksel eller spindel.


LubSeal - Elastic Packing

LubSeal - Elastic Packing

LubSeal er en af de anerkendte produktserier fra Nordic Seal - et program af flettede, fleksible kompressionspakning pakningsringe til tætning af roterende aksler, transportsnegle, valser og spindler.

Hvilken type LubSeal skal jeg vælge?

Måske er det vanskeligt at overskue præcis hvilken materialekombination, der er mest velegnet til den konkrete opgave? Men fortvivl ikke!

Vores erfarne medarbejdere hjælper dig på rette vej. Og det tager ikke lang tid at afklare, hvilken type LubSeal, du bør anvende. Få straks en god dialog med eksperten – så kommer du hurtigt og sikkert videre.


Tilfredshedsgaranti

Når du samarbejder med Betech om valg af tætninger til din pumpe, dit anlæg eller din reparationsopgave, så får du tilfredshedsgaranti!

Vores anbefalinger til produktvalg og installation baserer sig på solid og årelang, teknisk erfaring foruden adgangen til det største produktudvalg.

Vi begrænser os ikke til egen fabrik eller et enkelt fabrikat. Vi bringer flere relevante kilder i spil – og slipper først opgaven, når den rette løsning er fundet. En driftssikker og optimal løsning for din applikation. Den bedste garanti, du egentlig kan få.

LAD OS TA' ET MØDE

Bjarne Feddersen

Bjarne Feddersen

Jeg kan hjælpe dig

Uanset du er fabrikant eller inden for service og reparation, så kan jeg hjælpe med en optimal løsning for dit projekt. Jeg sætter en ære i solid og løsningsorienteret rådgivning, og med et stærkt produktprogram baseret på flere anerkendte producenter, går du ikke forgæves hos Betech.

Kontakt mig - og kom i mål med opgaven!


Åbningstider: Man-torsdag 08-16, fredag 08-15

Kom i mål med opgaven


Har du anvendelsestekniske spørgsmål eller brug for afklaring inden for produkt- og materialevalg?

Vores produkteksperter hjælper med rådgivning og vejledning.

Skriv kort om problemstillingen, dit anlæg eller applikation. Så er du godt på vej til en bedre løsning!

 

Kontakt specialiten

Vi vender tilbage til dig - pr. telefon eller emailMå vi holde dig informeret?

 Gå ikke glip af nyheder og info fra Betech ... Vi sender ca. 1 gang om måneden.

Med din tilmelding accepterer du at modtage produktnyheder, information m.m. via elektronisk post og tillader registrering af din kampagnerespons. Du kan altid og frit afmelde dig. Dine data bruges kun af Betech. Mere info

 

 
 

Tilmeld nyhedsbrev