Mobile Logo


Merværdi. Problemfri drift. Bedre løsninger.

Et samarbejde med Betech skal altid give et værdifuldt udbytte! Dét er målet, vi sigter efter - og det viser sig oftest i form af en eller flere forbedringer til kundens produkt og forretning:

forlængelse af serviceintervallet
 

højnelse af den funktionelle kvalitet
 

forenkling af design eller konstruktion
 

innovative bidrag til produktudvikling


Cases fra forskellige kunder og applikationer

Her er eksempler på kundeløsninger, der fortæller, hvordan Betch praktiserer missionen Improving your productsTM  – i vidt forskellige applikationer på tværs af industrien.
 

Foodtech / Procesudstyr

Afgrøder renses af energisk hoppende gummikugler

En hob af hårdt testede gummibolde spiller en utrættelig rolle i adskillelsen af jord og urenheder fra de værdifulde afgrøder.

Læs mere ...

Service og vedligehold / Pumpe

Reparer den utætte pumpe – det er godt for både miljø og pengepung

Mere end nogensinde kan det betale sig at renovere den veltjente industripumpe frem for at købe ny: Med erfarent håndelag og en frisk akseltætning fik utæt mælkepumpe fornyet liv og kører igen upåklageligt.

Læs mere ...

Proces / Service og vedligehold

Pakninger efter mål – samme dag, du bestiller

Som den eneste i Danmark tilbyder Betech en online-service, hvor maskin- og flangepakninger efter mål kan afhentes eller afsendes samme dag, du bestiller dem.

Læs mere ...

Elektronik / Beskyttelse

Praktisk beskyttelse af livredende gasdetektor

En personlig gasdetektor er et bekosteligt men livsvigtigt værnemiddel. Vestteknikk har fået fremstillet et praktisk gummicover til det populære apparat, så brugeren opnår ekstra sikkerhed mod ødelæggende slag og funktionssvigt.

Læs mere ...

Energi / Varmeveksler

Hurtigere montage, længere serviceinterval og nul lækager

Ved at erstatte en skrøbelig grafitpakning med en robust kammprofil undgår Gas Storage Denmark lækager og er tilbage i drift inden for en halv arbejdsdag, når der udføres vedligeholdelse: 75 procent hurtigere end tidligere.

Læs mere ...

Vand og afløb / Filter

Vandmiljø beskyttes mod mikroplast fra boldbaner

Løs granulat fra kunststofbaner udgør op mod en femtedel af al mikroplast i Norge. Ulefos AS har udviklet en granulatsamler, der sætter en effektiv stopper for forureningen. Betech leverer gummipakningerne til den smarte løsning.

Læs mere ...

Transport / Marinemotor

Miljøvenlig færge tankes på under 15 minutter

Hou-Sælvig ruten er første danske indenrigsfærge, der sejler på flydende naturgas. En særlig flangetætning indgår i det lynhurtige LNG tankanlæg.

Læs mere ...

Energi og proces / Kontraklapventil

Bedre drift efter akut lækage

Forsyningsselskab havde et akut problem med en kontraklapventil, og det var afgørende, at den kom i drift igen så hurtigt som muligt.

Læs mere ...

Transport / Gummiventil

Vakuumtoilet i rivende fart

Ved at øge kvaliteten markant på et delsystem kan det anerkendte togtoilet nu rulle ind på markeder, hvor Semvac hidtil måtte vige for konkurrenterne.

Læs mere ...

Møbler / Vippefunktion

Unikt vippebeslag til norske lænestole

Enklere logistik. Mere effektiv produktion. Unik kvalitet. Forbedret kundeoplevelse. Alt dette har Brunstad opnået ved at sætte Tilter® vippebeslaget i deres populære lænestole.

Læs mere ...

Energi / Hydrauliksystem

Multifunktionel pakning til pitch-styring i vindmølle

Ved at nytænke det eksisterende design på en olietank opstår idéen til en helt ny, formstøbt pakning. Konstruktionen bliver enklere og kvaliteten af hele hydrauliksystemet løftes mærkbart.

Læs mere ...Det siger kunderne

... om succesfaktorer og samarbejdet med Betech


Kabelføringer

ØGLÆND SYSTEM

Mange gange er vi de eneste, som kan tilbyde et unikt produkt.

øglænd systemVi er en markedsledende leverandør af multifunktionelle ophængningssystemer, kabelstiger og kabelføringer. Vi tilbyder løsninger til kunder inden for olie/gasindustri, vindkraft, infrastruktur, skibsbyggeri, havbrug og mange andre industrier.

Vores mål er at udbyde de bedste løsninger til vores kunder, og dér er Betech en rigtig god samarbejdspartner, når vi diskuterer materialevalg til vores produkter. Det betyder, at vi er de første, og mange gange de eneste, som kan tilbyde et unikt produkt.

Lise Reisestad Anfinnsen, indkøber

Andre kunder i sektoren

Reparation og vedligehold

Gas Turbine Services (HKJ Group)

Vi er en offshore service provider og skal reagere øjeblikkeligt.

HKJ Group - Gas Turbine ServiceVi er offshore service provider og skal reagere øjeblikkeligt i forhold til vores kunder. Når det gælder pakninger og tætninger, skal opgaven løses med det samme. Uanset hvilken form og kompleksitet emnet har – det skal bare leveres nu! Og det skal være rigtigt første gang. Den fleksibilitet og det tætte samarbejde vi har med Betech, har stor betydning for os.

Johnny Rohr Sørensen, Logistic manager

Andre kunder i sektoren


Se de mange brancher og udvalgte kundereferencer

Vælg en industrisektor og se de mange brancher vi betjener samt et udvalg af kunder.

Vælg en industrisektor