Mobile Logo

MAKE THINGS WORK. BETTER.

Her kan du se, hvorfor Betech er din specialist i pakninger, tætninger og polymer-baserede produkter. Og hvordan du opnår bedre løsninger - både teknisk og totaløkonomisk.

 
 

Forvent gerne noget mere!

Du kan frit downloade vores kataloger og øvrige publikationer. Nogle er praktiske at have på tavlen eller i skrivebordsskuffen. Andre kan hentes, når der er brug for dem. Her er nogle af voeres mest populære guides ... og link til alle vores publikationer.

 
 

Nyhed - Akseltætninger til roterende udstyr

Nyhed - Akseltætninger til roterende udstyr

Betech introducerer et komplet og konkurrencedygtigt high-end program af både mekaniske akseltætninger og flettede pakninger. Her er løsninger til enhver industri, og alle produkter fremstilles af førende producenter mod fokus på bedste kvalitet. (engelsk)

Oversigt - Betech sortiment og materialegodkendelser

Oversigt - Betech sortiment og materialegodkendelser

Når vi samarbejder om flere af dine applikationer, opnår du bedre løsninger - både teknisk og totaløkonomisk. Få overblik over branchens bredeste sortiment samt materialegodkendelser til tre kontinenter. Gem pdf eller print i A4 format. (September 2021)

Guide - Valg af gummimaterialer

Guide - Valg af gummimaterialer

Til opslagstavlen: Generiske egenskaber og anvendelsestemperaturer for de mest udbredte typer gummi til pakninger, tætninger og støbte formdele.

Guide - Pakninger til offshore og procesindustri

Guide - Pakninger til offshore og procesindustri

Til opslagstavlen: Er det vanskeligt at vælge den rette type pakning? Få styr på de mest oplagte og sikre typer pakninger og tætninger til offshore og procesanlæg - afhængig af applikation og karakteristiske driftsforhold.Inspirerende produkteksempler

Med eksemplerne her på hjemmesiden finder du hurtigt de typer produkter og løsninger, der er relevante for din opgave:


Vil du også holdes orienteret?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information og inspiration via e-mail

Omtrent én gang om måneden modtager du produktnyheder, nyttig information m.m. via elektronisk post. Dine data bruges kun af Betech, og du kan altid og frit afmelde dig.

 

 
 

Tilmeld nyhedsbrev

100 år i Danmark

samt 15 år i Kina og 10 år i Norge

Gennem 2022 kunne Betech markere hele tre forretningsjubilæer. Femten nedslag i historien fortæller virksomhedens tilblivelse og udvikling fra 1922 og frem til i det Betech, vi kender i dag.

Se eller gense artikelserien her - der skal nok gemme sig en overraskelse eller to for både medarbejdere, kunder og leverandører i den hundredårige historie.

Læs fortællingerne her


Stærke brands og single-sourcing

Betech har en alsidig produktion på egne fabrikker i Danmark og i Kina, vi markedsfører et antal egne, unikke varemærker men repræsenterer også specialiserede og anerkendte, internationale producenter. Dét gør os i stand til at udbyde branchens bredeste soritment og er din garanti for optimale, pålidelige og holdbare løsninger.

Rådgivning fra dygtige produktfolk, alsidige produktionsfaciliteter og repræsentation af førende industri-brands giver dig en unik adgang til single-sourcing og de bedste forretningsmuligheder!

Bent Walmar Steensen
Key Account Manager

Vores stærke brands


Genveje til hjælp og inspiration

Vores dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe dig videre, hvis du er kørt fast i dit projekt eller mangler lidt teknisk afklaring.

Ta' en af genvejene her. Til nyttige publikationer. Til afklarende spørgsmål. Eller til mere inspiration fra branchens bredeste sortiment og alsidige kundeløsninger. Og se, hvorfor du kan forvente at få lidt mere hos Betech.


Spørgsmål? Brug for et tilbud?

Send dit spørgsmål eller din forespørgsel via formularen her og vedhæft eventuelle dokumenter eller andet relevant materiale.

Eller blot ring til os på telefon 44858100.

Kontakt salgsafdelingen

Vi vender tilbage pr. telefon eller email