Mobile Logo

Referencer fra alle industrier

Betech er en alsidig partner til mange grene af industrien. Gode løsninger skal ikke opdages på ny, og vores fagtekniske kompetence giver fremdrift og hurtigere resultater for kunderne.

Vælg en sektor og se nogle af de mange brancher og kunder, vi betjener.Det siger kunderne

... om succesfaktorer og samarbejdet med Betech


Kabelføringer

ØGLÆND SYSTEM

Mange gange er vi de eneste, som kan tilbyde et unikt produkt.

øglænd systemVi er en markedsledende leverandør af multifunktionelle ophængningssystemer, kabelstiger og kabelføringer. Vi tilbyder løsninger til kunder inden for olie/gasindustri, vindkraft, infrastruktur, skibsbyggeri, havbrug og mange andre industrier.

Vores mål er at udbyde de bedste løsninger til vores kunder, og dér er Betech en rigtig god samarbejdspartner, når vi diskuterer materialevalg til vores produkter. Det betyder, at vi er de første, og mange gange de eneste, som kan tilbyde et unikt produkt.

Lise Reisestad Anfinnsen, indkøber

Se kunde-cases

Reparation og vedligehold

Gas Turbine Services (HKJ Group)

Vi er en offshore service provider og skal reagere øjeblikkeligt.

HKJ Group - Gas Turbine ServiceVi er offshore service provider og skal reagere øjeblikkeligt i forhold til vores kunder. Når det gælder pakninger og tætninger, skal opgaven løses med det samme. Uanset hvilken form og kompleksitet emnet har – det skal bare leveres nu! Og det skal være rigtigt første gang. Den fleksibilitet og det tætte samarbejde vi har med Betech Seals, har stor betydning for os.

Johnny Rohr Sørensen, Logistic manager

Se kunde-casesKvalitet, godkendelser og standarder